Querine


Holitische Therapeut voor Preventieve Gezondheid.

Van kinds af aan helderziend, voelend en wetend. Zo leg ik graag Tarot kaarten om je op een speelse manier met jezelf in contact te komen en om te kijken naar je verleden , je heden en je toekomst. En zo wilde ik mij steeds verder verdiepen in de spirituele wereld en heb ik mij op Hypnose en Regressie therapie toegelegd en na 3 jaar de opleiding HBO afgerond.  En later ben ik bewust ademen tegen gekomen wat mij een enorme eye opener heeft gegeven, ook verschenen er Sjamanen op mijn pad die mij hun kunsten leerden en sinds de laatste jaren is mijn interesse voor  Yoga toegenomen en ben ik Hatha/ Vinyasa / Yin Yoga lerares dit omdat mijn grootste interesse ligt in PRANA ,VRIJ ADEMEN op alle fronten in je leven. Vrij ademen vrij zijn je ontdoen van oude blokkades en goed voor je lichaam zorgen wat Prana/ Zuurstof is de belangrijkste voedingsbron voor het hele lichaam, graag  help ik je om  je eigen kracht te vinden en om vrij te kunnen ademen in elk aspect in je leven.

Helderziend Medium

Helderziende waarnemingen van je verleden ,heden en toekomst. Psychometrie is een techniek om helderziende waarnemingen door te krijgen, aan de hand van foto’s en of voorwerpen kan ik contact maken met jouw energie en alles wat er rondom jou speelt dmv Tarot kaarten kan ik in de toekomst ,het heden en het verleden kijken naar je werk, gezondheid en of liedes relaties voor mij zijn de kaarten een speels facet om toekomst te voorspellen.

Regressie Therapie

Dmv Hypnose breng ik je lichaam in een lichte ontspannen trance toestand. Door de trance maken we contact met je onderbewuste en daardoor kunnen we terug gaan naar het verleden en dit heet Regressie en soms komen we uit in vorige levens Reïncarnatie met als doel om problemen, lichamelijke klachten en onverwerkte emoties en gedachten op te sporen en deze los te laten en af te sluiten.

Q Bewustwordings Workshop

De Q Basic is een 9 maanden cyclus waarin ik gebruik maak van een mix technieken oa Tarot kaarten , hypnose /regressie therapie, bewuste ademhaling en meditatie. het doel van de workshops zijn het opheffen van blokkades die zorgen dat je in je oude valkuilen blijft lopen. ik noem het ook wel eens de Gouden Formule naar genezing elke workshop heeft een ander thema. de workshops duren plus minus 3 a 4 uur 

Contact: Querine 0653288204