Wie ben ik ?

Eerlijk en recht door zee

Sinds 1995 heb ik een praktijk in Helderziende waarnemingen en in 1997 rondde ik mijn Hypnose/ Regressie opleiding af bij het ATMA instituut te Amersfoort en ontwikkelde ik mijzelf verder in het Sjamanisme en Bewust ademen. Aya kwam op mijn pad en liet mij een Gouden Formule van Trasnformatie en Transitie zien.
Daardoor heb ik vele honderden mensen kunnen helpen naar een betere gezondheid en een beter leven. In de afgelopen 25 jaar heb ik veel ervaring opgedaan en werd ik regelmatig gevraagd voor media: tijdschriften o.a. Viva, spits, Spiegelbeeld, Grazia en kranten. 

Wat doe ik?

Sjamanistische healer

Dit is een manier om blokkade structuren en chronische pijnen en klachten te herstellen in het lichaam. Dat kan van alles zijn de kern of de wortel wordt eruit gehaald en zo ontstaat er een diepe verandering in het lichaam en meer rust in je systeem. Het voelt als een soort massage en een diepe ontspanning, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Hynose/ Regressie/ Reïncarnatie Therapie

Door hypnose breng ik je in een ontspannen trance toestand, we gaan dan contact maken met je onderbewuste daardoor kunnen we terug gaan naar het verleden (regressie) en of naar één vorige leven (reïncarnatie) met als doel om geestelijke, lichamelijke en of ziels pijnen op te lossen, los te laten en af te sluiten. 

Sjamanisme

Het Sjamanisme daar ligt mijn hart. Sjamanisme komt van het woord sjamaan, een sjamaan betekent tolk of reiziger tussen de hemel, de aarde en de onderwereld. D.m.v. rituelen en krachtvoorwerpen kan een sjamaan in trance gaan om zaken te voorspellen, verloren energieën terug brengen om zo de mensen te genezen en in balans te brengen

Helen Abdoela
Leeftijd 62
Klachten : angst stoornis geen verdere hulp vanuit ziekenhuis of dokter.
Suiker ziekte
Heup pijn
Gevallen 1 kant was verlamd.
Ze was ten einde raad en belde mij. Ben langs gekomen ben een operatie gedaan en na 6 uur ziet ze er zo uit. Is naar buiten gaan wandelen en haar suiker was goed dus hoefde ze niet te prikken.

Mijn missie is om mensen met vol vertrouwen, liefde, kracht en passie te behandelen
Querine

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!